Blog

26/01/17: Goede kmo-portefeuille voornemens voor 2017!

Het begin van het jaar! Tijd om alles eens op een rijtje te zetten. Tijd voor goede voornemens. Om u te helpen bij het bewaken en volbrengen van uw goede voornemens met betrekking tot uw kmo-portefeuille registratie, hebben wij onderstaande checklist voor u uitgewerkt. Loop er even door en misschien vindt u wel een aantal punten waarvan u werk kan maken in 2017. Wij wensen u in elk geval om het beste uit uw registratie te halen en natuurlijk ook om het beste uit 2017 te halen! Goede kmop-voornemens voor 2017 □ Hoe gaan we het komende jaar investeren in de opleiding van onze mensen of van mezelf? □ Communiceren we voldoende over het profiel van de personen die we inzetten? □ Beschikken we voor de dossiers die in aanmerking komen voor de kmo-portefeuille over een gestructureerd en inzichtelijk dossier? □ Bij het archiveren van de dossiers letten we erop dat deze minstens 10 jaar bewaard worden? □ Hebben we de tevredenheid van onze klanten voor 2016 onder de loepe genomen? Kunnen we hier een aantal verbeterpunten uit halen? Kunnen we die aantonen? □ Hebben we de peiling naar klanttevredenheid systematisch ingepland voor 2017? □ Voldoet de overeenkomst of het inschrijvingsformulier dat we hanteren aan de formele vereisten van de kmo-portefeuille? □ Voldoet de factuur die we opstellen aan de vormvereisten die de kmo-portefeuille oplegt? □ Hebben we onze mijn klant voldoende geïnformeerd dat ze de btw rechtstreeks aan ons moeten betalen? □ Is er reeds een algemene vergadering ingepland voor de goedkeuring van de jaarrekeningen? □ Dekken de NACE-codes in de KBO alle activiteiten die we aanbieden? □ Hebben we voor alle uitgevoerde opdrachten van het afgelopen jaar een correcte aanwezigheidslijst en vormingsattest (in geval van Opleiding)? Een formeel adviesverslag (in geval van Advies)? Hebt u vragen bij bovenstaande puntjes, kijk er dan gerust even de filmpjes van de kmop-portefueille academy op na of contacteer ons op 02 412 04 00.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.