Blog

18/04/17: Hebben we elkaar ontmoet op de ‘Dag van de kmo-portefeuille’?

We zijn ondertussen al een paar weken verder maar toch willen we nog even terugkomen op de ‘Dag van de kmo-portefeuille’ in Technopolis Mechelen.
Wij waren ook aanwezig op dit VLAIO-evenement. Onze collega Kim was zelfs uitgenodigd om deel te nemen aan het panelgesprek over de kmop-auditprocedure. Wij hebben er heel wat uit opgestoken. En u? Was u daar ook? Heeft u ook genoten van de leerrijke sessies? Voor ons was het een succes en we zijn tevreden tal van ondernemers te hebben kunnen helpen met vragen rond de kmo-portefeuille. Was u er niet bij? Niet getreurd! We brengen u graag op de hoogte over de nieuwigheden en de kmo-groeisubsidie die toen ter sprake kwamen.
De presentaties “Plenaire Sessie” en “Vernieuwd Toegangsbeheer” zijn terug te vinden in de nuttige documenten van de Contents tab op de website van de kmop-portefeuille-academy.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.