Blog

31/08/17: 1 september, een frissestart voor uw kmo-portefeuille registratie!

Drrrring drrrring, daar gaat die gevreesde schoolbel terug! Tijd om orde op zaken te stellen omtrent uw kmo-portefeuille registratie. U bent door de Vlaamse overheid geregistreerd als dienstverlener die zijn klanten toegang kan bieden tot de subsidies van de kmo-portefeuille.
Heeft u er al eens bij stil gestaan hoeveel van uw kmo-klanten al een tussenkomst van de kmo-portefeuille hebben genoten dankzij uw registratie? Bent u zeker dat dit er niet meer kunnen zijn? Weten uw klanten dat ze dankzij u van dit voordeel kunnen genieten? We raden u aan om hier even over na te denken. Misschien vindt u wel een aantal pistes om uw registratie nieuw of extra leven in te blazen!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.