Blog

12/04/18 : Hou uw KBO-gegevens up-to-date

Wist u dat het als ondernemer belangrijk is dat uw gegevens 100% correct en up-to-date zijn in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Op de website van de Kruispuntbank van Ondernemingen kan u een eenvoudige controle doen van u activiteiten en de NACE-codes. Zijn uw gegevens niet correct? Neem dan u best even contact op met een Ondernemingsloket om te weten wat u te doen staat. Vzw’s hebben – gelet op hun doelstelling en wettelijke grondslag – geen commerciĆ«le hoedanigheid en kunnen dus niet ingeschreven worden in de KBO. PS: Sinds begin dit jaar zit de website van het Agenschap Innoveren & Ondernemen in een nieuwe jasje, met een vereenvoudige navigatie en structuur. Aarzel niet een kijkje te nemen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.