Blog

15/05/18 – Heeft u uw jaarrekeningen ook afgesloten op 31/12/2017?

Heeft u de algemene vergadering ter goedkeuring van uw jaarrekeningen reeds gehouden? Indien niet, kijk dan snel even in de statuten om te checken wanneer u dat moet doen. In principe, moet de algemene vergadering ten laatste op 30 juni hebben plaatsgevonden. Maximum één maand na de algemene vergadering dient de jaarrekening dan neergelegd te worden bij de Balanscentrale. Indien uw jaarrekeningen nog niet zijn neergelegd op 1 september, mag u zich aan een boete verwachten. Onze goede raad: misschien tijd voor een seintje naar uw boekhouder of om er uw staturen even op na te lezen. Want, uw jaarrekeningen tijdig indienen, betekent ook beantwoorden aan één van de eisen gesteld door de kmo-portefeuille.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.