Blog

29/08/2018 – 1 september, een frisse start voor uw kmo-portefeuille registratie!

De start van het nieuwe schooljaar is misschien ook het moment waarop uw opleidings- of adviesactiviteiten een nieuwe start kennen. Met frisse moed en vol energie gaat u er opnieuw tegenaan. Ook VLAIO heeft niet stil gezeten deze zomer en komt met een vernieuwde toegang tot de kmo-portefeuille applicatie voor dienstverleners. Als kmo-portefeuille geregistreerde dienstverlener is het ook het moment om even na te gaan of u nog kmop-conform te werk gaat en of het tijd is om werk te maken van de verlenging van uw registratie. Wij helpen u graag verder met: > onze beschikbaarheid om al uw vragen te beantwoorden; > onze doorgedreven audit- en terreinexpertise; > uw gratis toegang tot de kmo-portefeuille Academy – zo blijft u permanent op de hoogte over het reilen en zeilen binnen de kmo-portefeuille en kan u zich degelijk voorbereiden op uw volgende audit; > een nauwgezette opvolging van uw auditdossier; > onze organisatiegerichte en flexibele aanpak; > een tussentijdse screening om na te gaan of u nog beantwoordt aan de regels van de kmo-portefeuille.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.