Blog

Controle op ingediende subsidie-aanvraag kmo-portefeuille

Heeft u een kmo-portefeuille registratie voor de dienst Opleiding of Advies? Let er dan op dat uw kmo-klant de subsidie-aanvraag ingediend heeft voor de juiste dienst. Een subsidie goedkeuren voor een opleiding die ingediend is binnen de dienst Advies kan niet. Ook subsidies voor adviesopdrachten goedkeuren binnen de dienst Opleiding kan niet. U heeft als dienstverlener de verantwoordelijkheid om deze subsidie-aanvragen niet goed te keuren. Het komt erop aan uw klant te informeren dat hij de subsidie heeft aangevraagd binnen de verkeerde dienst en hem aan te zetten de subsidie-aanvraag opnieuw in te dienen binnen de juiste dienst of contact op te nemen met de kmo-portefeuille. En, mocht u nog niet voor beide diensten geregistreerd zijn, is dit misschien het moment bij uitstek om een bijkomende registratie te overwegen. Heeft u hier interesse in of vragen over, aarzel niet ons te contacteren! Hebt u vragen bij bovenstaande puntjes, kijk er dan gerust even de filmpjes van de kmop-portefeuille-academy op na of contacteer ons op 02 412 04 00. Hopend u hiermee opnieuw op de hoogte te hebben gebracht. Steeds tot uw dienst! Het kmo-portefeuille academy team. Infolijn: 02 412 04 00 PS: Mee met de nieuwe toegang tot de VLAIO-portal? Tijdens recente audits hebben we gemerkt dat nog niet iedereen mee was met de nieuwe toegang tot de applicatie van VLAIO. Wil u hier meer over weten, lees dan het artikel uit de nieuwsbrief van VLAIO!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.