Blog

Vervalt uw kmo-portefeuille registratie binnenkort?

De start van het nieuwe schooljaar is misschien ook het moment waarop uw opleidings- of adviesactiviteiten een nieuwe start kennen. Met een geldige kmo-portefeuille-registratie genieten uw kmo-klanten doorlopend verder van het voordeel van een subsidie op uw dienstverlening. Een vervallen registratie betekent daarentegen mogelijk een verloren kans voor uw organisatie en ongemak bij uw potentiële klanten. Iets wat u het best vermijdt in drukke tijden. Tijdig de nodige acties ondernemen om uw kmo-portefeuille-registratie te verlengen, is dan ook aangewezen. Hoe vroeger u met ons contact opneemt voor de verlenging, hoe beter we u van dienst kunnen zijn om de planning van uw audit af te stemmen op uw agenda. Wil u weten hoe het zit met de verlenging van uw kmo-portefeuille registratie, contacteer ons op 02 412 04 00 of audit@certup.be.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.