Blog

Hoe duidelijk omschrijft u uw subsidiabele diensten?

Of het nu in de context is van een gesprek met een potentiële klant of in het kader van een registratieaanvraag als kmo-portefeuillle dienstverlener, een duidelijke omschrijving van uw subsidieerbare activiteiten is cruciaal!
  • Laat uw klanten niet voor onnodige verrassingen komen te staan bij hun subsidieaanvraag. Hoe beter ze op voorhand geïnformeerd zijn over wat wel en niet subsidieerbaar is met betrekking tot uw dienstverlening, hoe groter het vertrouwen zal zijn.
  • Verlies ook geen tijd tijdens uw volgende kmo-portefeuille-audit. De omschrijving van uw subsidieerbare activiteiten is één van de basiselementen die de auditor zal controleren.
Doe volgende oefening zeker: beschrijf gericht en bondig welke van de door u aangeboden diensten in aanmerking kunnen komen voor subsidie (en welke zeker niet). Zo zal deze altijd voorhanden zijn en voor iedereen duidelijk zijn! Ook ideaal om in al uw communicatiedragers te verwerken, van website tot offerte. Heeft u enige twijfel over het subsidiabele karakter van één van uw diensten? Neem dan zeker contact op met de kmo-portefeuille. Succes en steeds tot uw dienst! Het team van de kmo-portefeuille academy Infolijn: 02 412 04 00

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.